Updeet

Dat je dan besluit een blog op te tuigen. Zo eentje met een rode draad, want men zegt ‘dat dat de lezer houvast biedt’. En volgzaam als ik ben, besloot ik het nuttige met het aangename te verenigen. Ik was er vast van overtuigd dat mijn blog binnen een jaar aanleiding zou zijn voor het ontwikkelen van een eigen gereedschapslijn, met vrouwen-hand-vriendelijke gebloemde handvatjes en zo. Kortom: Ik gaf mezelf, als happy single mom, een jaar om mijn eigen man te worden. En het mislukte jammerlijk.

Continue reading Updeet

Stekkersex en schietmachines

Ter jullie geruststelling: hij heeft niet lang geleden, de jongen van de Applestore. Ja, ik vroeg hem het hemd van het lijf én betrapte hem op het me verkopen-van-een-verkeerd-kabeltje én wilde alle doosjes even vasthouden én zelf nalezen of het waar was wat hij me zei, maar ik doe dat verdomd charmant. Dat pleit voor me. Heus.

Een Airport Express en het juiste kabeltje rijker, fietste ik in mijn witte nopjes naar huis. Er volledig van overtuigd dat ik dit aansluitklusje zelf ging klaren, startte ik mijn poging terwijl twee- en vierjarige om me heen dwarrelden (fout #1).

Continue reading Stekkersex en schietmachines